Андрій Любка нагороджений відзнакою Aspen Institute Kyiv

20 Грудня 2023

Щороку Аспен Інститут відзначає у номінаціях лідерів, які показали приклад ціннісно-орієнтованого лідерства. Відзнаки в 2023 році отримали:

  • Ольга Стефанішина, Віцепрем’єр-міністр з питань європейської та євроатлантичної інтеграції України — «За внесок у розвиток культури діалогу».
  • Ірина Палько, засновниця UNRISE global grants and corporate finance — «За розвиток Аспен Інституту Київ».
  • Андрій Любка, письменник, волонтер — «За приклад ціннісно-орієнтованого лідерства»

Aspen Reunion — це щорічна зустріч випускників, нагода зустріти друзів, колег, одногрупників, членів Спільноти та навіть у часи війни підтримувати одне одного та залишатися стійкими.

Марафонська легенда нагадує, що досягнення цілей вимагає не лише енергійного старту, але й збереження власної витривалості та міці, особливо в моменти випробувань. Стійкість — одна з головних рис, яку зараз має проявляти суспільство. Тим більше, у такий драматичний час для нашої країни. Це стало основною темою цьогорічної зустрічі Aspen Reunion — 2023.

Щороку Інститут відзначає у номінаціях лідерів, які показали приклад ціннісно-орієнтованого лідерства. Відзнаки отримали:

Ольга Стефанішина, Віцепрем’єр-міністр з питань європейської та євроатлантичної інтеграції України — «За внесок у розвиток культури діалогу».

Ірина Палько, засновниця UNRISE global grants and corporate finance — «За розвиток Аспен Інституту Київ».

Андрій Любка, письменник, волонтер — «За приклад ціннісно-орієнтованого лідерства».

У рамках Aspen Reunion пройшла благодійна ініціатива від фотохудожника Григорія Веприка “Портрет за донат”, суму з яких буде передано на потреби Збройних Сил України. Про цей проект та внесок Aspen Reunion на ЗСУ розповімо у наступних публікаціях.

Дякуємо нашим захисникам та захисницям, які виборюють кожен метр української землі та захищають країну, за можливість працювати, спільнодіяти та докладати зусиль для розвитку України.